Algemene Privacy-verklaring en Cookie-verklaring van S.V. ‘t Harde

Deze website wordt beheerd door de sportvereniging S.V. ‘t Harde te ‘t Harde:

Officiële naamSportvereniging 't Harde
afgekort als S.V. 't Harde
opgericht op 15 mei 1937
BezoekadresSportvereniging S.V. 't Harde
Sportpark Schenk
Bovenweg 8
8084 PB  't Harde
☎ +31 (525) 65 1860
PostadresSportvereniging S.V. 't Harde
Postbus 95
8084 ZH  't Harde
KvKSportvereniging 't Harde
KvK 40094348
BTW nummerSportvereniging 't Harde
NL002715235B01
RekeningnummerRabobank Noord Veluwe
NL66RABO0387655972
t.n.v. S.V. 't Harde
Emailinfo@svtharde.nl

Als je gebruik maakt van de website van S.V. ‘t Harde en de producten en diensten die daarop te vinden zijn, dan laat je mogelijk gegevens bij ons achter. Bovendien kan de website een aantal soorten cookies op je computer achterlaten. De cookies worden gebruikt om de website beter te laten werken op jouw apparaat.

Hieronder kun je lezen welke gegevens S.V. ‘t Harde kan verzamelen, waarom we dat doen en wat we met die gegevens kunnen doen. Ook kun je lezen welke cookies we gebruiken en waarom. Deze verklaring gaat over onze gehele website: de verklaring geldt dus zowel voor bezoekers die artikelen lezen, bezoekers die bestellingen plaatsen in de FanShop en bezoekers die mutaties op lidmaatschap van de vereniging melden.

Cookies
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op jouw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende je gebruik van deze website verzameld. Dit doen wij middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën waarbij een klein tekstbestand bij jouw bezoek aan onze website naar je computer, tablet en/of mobiel wordt gestuurd en opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze eigen beveiligde servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden. Je kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit kan echter leiden tot een minder goede werking van deze website.

Op onze website worden cookies gebruikt om:

  1. functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);

Wij maken geen gebruik van:

  1. Cookies om het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  2. Cookies die onze eigen website plaatst om het surfgedrag te monitoren over verschillende websites heen (eigen tracking cookies)
  3. Cookies die adverteerders plaatsen om het surfgedrag te monitoren over verschillende websites heen (third-party tracking cookies)
  4. Cookies van Google die gebruikt worden bij de Google Analytics dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

Let op: de privacy policy van derde partijen kan regelmatig wijzigen.

Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat je gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Zo kunnen er, bijvoorbeeld, cookies worden gebruikt om lettertypes goed te renderen, om je gebruikssessie te kunnen onthouden op de webserver zodat je de website kunt bekijken, of om een zoekterm te onthouden waarop wordt gezocht binnen de website of een gekozen filter.
De volgende cookies worden gebruikt:

  1. Bij het plaatsen van een bestelling in de FanShop worden cookies gebruikt om de bestelstatus bij te houden.
  2. Er wordt een cookie geplaatst om de voorkeur voor de mobiele site te registreren.

Sociale media cookies

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code kunnen cookies worden geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van de betreffende diensten zoals Facebook en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook,etc. en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Deze partijen stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Verwijderen van cookies

We maken geen gebruik van permanente cookies. Al onze cookies hebben een beperkte geldigheid. Sessie-cookies worden automatisch opgeruimd zodra de browser wordt gesloten, de overige cookies worden automatisch verwijderd zodra de geldigheidsduur is verlopen.

Veel cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt de cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt.

U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:
ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: Privacy op internet
Consumentenbond: Cookies verwijderen

Hoe komen wij aan jouw gegevens?

Als je gebruik maakt van de S.V. ‘t Harde website en andere producten en/of diensten, dan laat je soms persoonsgegevens bij ons achter.

Je laat op de volgende manieren je gegevens bij ons achter:

  1. Als je aanmeldt als lid, afmeldt als lid, of wijzigingen van je lidmaatschap opstuurt, dan moet je je naam, geboortedatum, adres, e-mail, betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer bij ons achterlaten.
  2. Als je een bestelling doet in de FanShop, dan vragen wij je om een aantal gegevens op te geven, zoals je naam, adres en betaalgegevens. Ook kunnen we bijhouden welke producten je hebt aangekocht.
  3. Als je contact opneemt met S.V. ‘t Harde per e-mail, telefoon, webformulier of twitter – dan kunnen we je contactgegevens opslaan en kunnen we aantekeningen van je vraag of mededeling bewaren.
  4. S.V. ‘t Harde kan bijhouden hoe je de website gebruikt en welke delen je bezoekt.

Wat doen wij met jouw gegevens?

S.V. ‘t Harde bewaart en verwerkt je gegevens met de volgende doelen, op basis van de overeenkomst die we met je hebben of na jouw toestemming:

  1. Het registreren van het lidmaatschap van S.V. ‘t Harde;
  2. Het leveren van de FanShop artikelen die je van ons afneemt inclusief het afwikkelen van de betaling hiervan;
  3. Het toezenden van informatie over de FanShop artikelen die je van ons hebt afgenomen, zoals levertijden e.d.;
  4. Het aan leden toezenden van club informatie en leden informatie, zoals nieuwsbrief en bestuurlijke informatie;

Welke gegevens bewaren wij van jou?

Voor het lidmaatschap van S.V. ‘t Harde worden de volgende gegevens bewaard:

  1. naam
  2. adres
  3. postcode
  4. woonplaats
  5. telefoonnummer
  6. email adres
  7. geboortedatum
  8. geboorteplaats
  9. nationaliteit
  10. geslacht
  11. rekeningnummer, voor automatische incasso van contributie

Voor het bestellen van goederen via de FanShop worden de volgende gegevens bewaard:

  1. naam
  2. adres
  3. land afleveradres
  4. postcode afleveradres
  5. plaatsnaam afleveradres
  6. telefoonnummer
  7. email adres

Voor het indienen van vragen of verzoeken via het contactformulier worden de volgende gegevens bewaard:

  1. naam
  2. email adres

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

We bewaren je gegevens voor zo lang als dat nodig is, om het doel waarvoor we de persoonsgegevens verkregen hebben te vervullen:

  1. Lidmaatschapsgegevens worden bewaard zolang je lid bent.
  2. Gegevens over bestellingen via de FanShop worden bewaard zolang het bestelproces loopt, dus totdat het product succesvol en naar tevredenheid is geleverd.
  3. Gegevens met betrekking tot vragen e.d. worden bewaard gedurende de afhandeling van het verzoek.

Hoe beveiligen wij jouw gegevens?

We nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw tegen te gaan. Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Aangezien onze website alleen via een beveiligde https verbinding is te bereiken, worden de gegevens altijd beveiligd verstuurd, dus er is geen risico op het onderweg kunnen onderscheppen van jouw gegevens. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. S.V. ‘t Harde streeft ernaar je gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en versleutelingsmethoden op te slaan en te verzenden.

Met wie delen wij jouw gegevens?

S.V. ‘t Harde gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Wij zullen nooit jouw gegevens verkopen aan andere partijen. Wij verstrekken jouw gegevens alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting:

  1. Bij lidmaatschap worden de verkregen persoonsgegevens aan de KNVB ter beschikking gesteld.
  2. Bij een bestelling in de FanShop worden jouw gegevens niet doorgegeven aan derden.
  3. Bij vragen worden jouw gegevens niet doorgegeven aan derden.

Voor zover wettelijk vereist doen we dat natuurlijk alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Alle derden met wie S.V. ‘t Harde jouw gegevens deelt, zijn ook verplicht om jouw privacy te respecteren en zich, net als S.V. ‘t Harde, aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens te houden. Zij moeten jouw gegevens ook beveiligd opslaan en verwerken.

Contact, mailing en reclame

S.V. ‘t Harde doet geen commerciele uitingen naar jou.

Geautomatiseerde besluitvorming

S.V. ‘t Harde neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

Ben jij jonger dan 16 jaar?

Als je minderjarig bent, dus jonger dan 16 jaar, dan mag je alleen toestemming geven voor het verwerken van je persoonsgegevens met toestemming van een van je ouders of wettelijke voogd. Het is dan belangrijk dat je ouder(s) of je voogd deze verklaring leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die je hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die je bij ons achterlaat, zoals het recht om je te verzetten tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van je gegevens.

Wil jij inzicht in jouw gegevens?

Je kunt altijd kosteloos inzicht krijgen in de gegevens die S.V. ‘t Harde over jou heeft. Je kunt S.V. ‘t Harde ook vragen om je gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Op de website van S.V. ‘t Harde vind je de contactgegevens.

Je kunt je ook richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer je klachten hebt over de manier waarop S.V. ‘t Harde met jouw persoonsgegevens omgaat.

Contactgegevens

De website en de persoonsgegevens die je hier achterlaat worden beheerd door de voetbalvereniging S.V. ‘t Harde. Voor vragen en opmerkingen over deze Privacy- en cookieverklaring kun je altijd contact opnemen via het contactformulier op de website.

Websites van derden

Deze Privacy-en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

S.V. ‘t Harde behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy- en cookieverklaring. Het verdient daarom aanbeveling om deze verklaring regelmatig na te kijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd.